Selecteer een pagina

Diensten

Diensten

Diensten

latpop/telefoon

Management Support

Als je een bedrijf goed wilt runnen komt daar heel wat bij kijken. Je mailbox moet iedere dag één of meerdere keren gecheckt worden, immers er kan zomaar een bericht van een nieuwe potentiële klant tussen zitten. Je agenda moet op orde zijn, zodat je meteen kunt zeggen op welke dag en welk tijdstip je nog ruimte hebt voor een gesprek. Als je projectmatig werkt is het fijn om in een oogopslag te zien wat al gedaan is en wat, wanneer nog moet gebeuren.

Samen met jou breng ik structuur en focus aan in jouw dagelijkse activiteiten, zodat jij weer overzicht hebt en tijd krijgt om aan je doelen te werken.

Event organisatie

Hulp bij organiseren van een event dat tot in de puntjes verzorgd is. Ik ben dol op het organiseren van events!

Door mijn planmatige aanpak en jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen kan ik je perfect ondersteunen bij het organiseren van de evenementen en projecten waar je anders niet aan toe komt.
Zo kun jij werken áán je bedrijf in plaats van in je bedrijf!

Social Media &

Content Beheer

Tegenwoordig zijn online communicatie en social media bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heb je eenmaal een mooie website dan vindt Google het erg fijn als je daar regelmatig ook nieuwe informatie (content) op plaatst. Bovendien moet je website op zo veel mogelijk manieren zichtbaar worden. Niet alleen via Google dus, maar ook via andere media. Ben je al actief op Facebook, LinkedIn, Instagram en misschien zelfs twitter? Goed bezig! Dan weet je ook dat het behoorlijk tijdrovend is om in contact te blijven met je volgers en met regelmaat berichten te posten waarin je uiteraard ook verwijst naar jouw prachtige website.

Ik help je graag bij het beheren van je huidige social media accounts. Ik kan de berichten voor je schrijven en inplannen, of desgewenst ook de interactie met jouw volgers onderhouden.

Ben je nog niet (heel) actief op social media maar wil je dit wel worden dan is het allereerst van belang dat je keuzes maakt. Op welke media wil jij actief zijn? Met welke frequentie?

Ik kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes, en met het opzetten en beheren van je accounts.

Notitieblokken

Technische ondersteuning

Jij de missie en visie, ik de techniek. Als technische partner in crime regel ik de online techniek van jouw bedrijf. Ik voer niet alleen uit, maar ben ook jouw sparringpartner.

Ik zorg ervoor dat technisch alles op rolletjes verloopt, zodat de online techniek jouw bedrijf ondersteunt om optimaal te presteren en daadwerkelijk ook next level te gaan.

Ik kijk graag mee naar je huidige werkwijze en zet geautomatiseerde systemen op om taken makkelijker, simpeler en soepeler te maken.